RUND DAG VED GJESTESTUENE
RUND DAG I VAKRE OMGIVELSER
Vi infrir forventningene til julebordet i våre vakre selskapslokaler på Norsk Folkemuseum! Hos oss kombineres tradisjonelle lokaler til julebordet med mat og drikke i toppskiktet, enten du vil ha tradisjonell julemat eller kresne tre-retters menyer med fransk preg.
Kom inn fra kulda til et av våre julepyntede selskapslokaler. Den åpen peisen knitrer mot deg med åpen flamme og den lune gode varmen. Nyt forventningen om at nå, nå starter årets julebord!
OMVISNING ELLER FOLKEDANS
Legg opp til en aktivitet i regi av Folkemuseet før festen! Rundt juletider fungerer den skumle omvisningen Mørkets frembrudd godt som en litt grøssende appetittvekker før maten. Og trenges litt oppkvikning underveis i måltidet kan Kjøgemesteren sørge for mye moro med sine fortellinger om skikk og bruk rundt fest og høytid.
SERVERING
Gjestestuenes fortreffelige kjøkken, TG Selskapsmat, serverer alt av mat og drikke til julebord i våre lune lokaler. Deres julemenyer og julebuffeter er i ypperste klasse. Kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening gir dette en unik opplevelse for våre gjester. Mange firmaer har tradisjon med å holde julebordet på Gjestestuene i en årrekke.
Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for dere!
Kontakt oss for en visning eller avtale
Ta kontakt på e-post, skjema eller telefon så gir vi gjerne mer informasjon om hvordan vi kan legge til rette for ditt arrangement. Visning etter avtale, fortrinnsvis på ukedager mellom kl 09 - 16.
Telefon: 22 12 36 50
Hva sier våre kunder?
anmeldelser
Vi hadde en fantastisk dobbelt bursdagsfeiring på «Gjestestuene på Norsk Folkemuseum». Oddbjørn og teamet hans gjorde en strålende jobb – fra planleggingen, gjennom hele festen og til dagen etter med rester og mer. Alle var fornøyde, koste seg med feiringen og den utrolig deilige maten. 😋 Tusen takk for en fantastisk innsats! Vi vil også takke Anne, som håndterte den første kontakten, leieavtalen og museumsopplegget! Vi sees igjen 😀
Nora
Vi leide Gjestestuene til bursdagsfeiringen min, og det ble en suksess. Servicen fra både Gjestestuene, som håndterer utleie av lokalene, og fra TG, som står for maten og dekker bordene, var utmerket. Vi hadde rommene i andre etasje, altså Festsalen og den tilhørende Blå peisestue. Bordene var nydelig dekket, med flotte ovale bord for opptil ti personer per bord. Så mye bedre enn de enorme, runde bordene man ofte finner på hoteller og restauranter, hvor man må rope for å snakke med folk på den andre siden. Maten var også fantastisk – vi hadde grillbuffet, veldig smakfull og rikelig. Svært profesjonell og smidig service.
Hanne
Svært fint sted å feier en 60-års feiring
Hyggelig betjening, og fin atmosfære.
Vi var 22 gjester som fikk servert nydelig tre-retters middag i Østerdalsstua.
















